De ultieme, intuïtieve software voor B-inspired

Overzicht

B-inspired Informatiesysteem - B+ communicatie software
B-inspired Informatiesysteem - B+ communicatie software

Kaba b+ is de nieuwe software voor duurzame configuratie en beheer van de Kaba-terminals 97 00 en 96 00 met alle beschreven app-functies.

Eigenschappen

 • Kaba b+ ondersteunt u met een moderne, intuïtieve gebruikersinterface en -geleiding bij de eenvoudige inbedrijfstelling van de terminals.
 • Bovendien biedt Kaba b+ u alles wat voor een ongecompliceerd en overzichtelijk terminalbeheer noodzakelijk is. Naast het eenvoudig aanpassen van terminalfuncties voor tijdregistratie of toegangscontrole kunnen er ook probleemloos Kaba-apps worden geïntegreerd.
 • Kaba b+ biedt voor software van derden talrijke interfaces aan die de koppeling met de terminal en de overdracht van gebruiksgegevens uiterst eenvoudig maken.

Applicaties

De Kaba Terminal 97 00 is in drie verschillende varianten beschikbaar, zodat u altijd een terminal kunt samenstellen die naadloos aansluit bij uw behoeften.

In uitbreidingsvariant 1 krijgt u met de Kaba Terminal 97 20 de beschikking over een apparaat dat u alle functies biedt die u voor een betrouwbare tijdregistratie in uw bedrijf nodig hebt.

Bij de Met de volgende uitbreidingsvariant biedt, de Kaba Terminal 97 40, heeft u daarnaast de mogelijkheid om toegangscontrolefuncties te gebruiken. Deze variant biedt deurbewaking en besturing, evenals het op CardLink aansluiten van offline deurcomponenten.

De Kaba Terminal 97 60 is standaard uitgerust met een ononderbroken stroomvoorziening, zodat u goed bent voorbereid bent op eventuele stroomuitval. Uitbreidingsvariant 3 bevat een camera en kan meer dan 10.000 medewerkers beheren.

Documenten

 • Kaba B-inspired

  Kaba B-inspired

  Information - Communication - Perfection

  • pdf
  • 2,15 MB
  • Brochures en factsheets