Onderscheidende toegangscontrole: Kaba Digitaal cilinder wint iF product design award gold

IF-Desgin-Award-trophy
IF-Desgin-Award-trophy

Het nieuwe Corporate Product-Design van Kaba wint driemaal de begeerde iF Product Design Award. De digitaal cilinder is zelfs onderscheiden met de iF Gold Award.Kaba hecht bij de ontwikkeling van haar produkten veel waarde aan kwaliteit, functionaliteit en design. Al bij de eerste presentatie, tijdens Security Essen 2010, kreeg het nieuwe “design” product van Kaba erg veel positieve respons. Het Corporate Product Design spreekt aan door haar duidelijke vorm en een hoge herkenningswaarde. Drie Kaba producten uit deze ontwerplijn zijn nu met de internationale iF Product Design Award onderscheiden.


Premium Design: Kaba digitaal cilinder

IF Design Award GoldDe volledig vernieuwde digitaal cilinder van Kaba blinkt niet alleen uit door haar nieuwe vormgeving maar ook in haar eenvoud in gebruik en de vele toepassingsmogelijkheden. Net zoals bij de Kaba lezers worden de modernste RFID-technologie en security concepten toegepast. De elektronica is energiezuinig en daadkrachtig. De modulaire opbouw garandeert een snelle probleemloze montage.


Tijdloos en winnend: Kaba lezer

IF_Award_readerAchter het winnende design zit veel high-tech. De nieuwe Kaba lezers overtuigen niet alleen door haar fraaie design, maar ook door haar brede inzetbaarheid en het nieuwe security concept. De lezers zijn een belangrijk onderdeel van de online en stand-alone toegangscontrole oplossingen van Kaba. Bij het ontwerpen van de nieuwe producten is “Easy Use“ een van de uitgangspunten geweest. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijk systeem, waarbij optische en akoestische informatie de gebruiker door het gebouw leidt.


Eigenlijk te mooi om in de jaszak te blijven: Kaba sleutelhanger

IF_Award_key-fobDe Kaba sleutelhanger is een centraal element van het Kaba TouchGo™ systeem: Deuren openen zich door het aanraken van de deurklink, er komt geen sleutel aan te pas. Dit wordt mogelijk gemaakt door de door Kaba ontwikkelde RCID-technologie. Deze maakt gebruik van de natuurlijk elektrostatische lading die ieder mens bij zich draagt. De gebruiker draagt de sleutelhanger bij zich. Het aanraken van de deurklink is voldoende om de deur gecontroleerd te openen. TouchGo™ biedt veiligheid en gebruikers gemak in één.


Over iF Design Award

De iF Design Award is een zeer gerenommeerde Design onderscheiding over de hele wereld. Sinds 1953 staat de iF Design Award voor een uitmuntende kwaliteit in ontwerp. Voor de iF Design Awards 2011 werden meer dan 2.756 produkten uit 43 landen aangemeld.