Serverruimtes

Serverruimtes
Beveilig elke rackserver met een eigen gecontroleerd elektronisch slot.

Serverruimtes
Zorg dat kwetsbare apparatuur goed beveiligd is.

Serverruimtes
Bied technici een ongestoorde werkplek.

Serverruimtes
Houd ongewenste bezoekers uit uw datacentrum.

Serverruimtes zijn het hart van iedere universiteit en geknoei of een storing daar is de ergste nachtmerrie van iedere beheerder. De nieuwste manier om IT-apparatuur te beveiligen combineert toegangscontrole met cameratoezicht en alarmsystemen tegen inbraak.


Kaba's online toegangscontrolesystemen

Ter verbetering van de beveiliging van serverruimtes raadt Kaba het Exos toegangscontrolesysteem van Kaba aan. Deze oplossing is gebaseerd op RFID-technologie (identificatie met radiogolven) en kan zo nodig worden ondersteund met PIN-verificatie en biometrische identificatie.

Met behulp van Exos van Kaba krijgt een beperkt aantal mensen tijdgestuurde toegang tot de severruimtes, die bovendien wordt bijgehouden. Alle toegang wordt realtime in een centraal systeem geregistreerd en kan op elk moment worden teruggevonden.


Sluitmechanismen voor rackservers

Op rackniveau wordt beveiliging gerealiseerd met behulp van een speciaal ontwikkeld sluitmechanisme dat beschermt tegen onbevoegde toegang en via hetzelfde online toegangscontrolesysteem kan worden bijgehouden. Deze sloten dragen bij aan de vermindering van het door medewerkers veroorzaakte aantal ongevallen en fouten en draagt zo bij aan het terugbrengen van downtime.