Kaba en Dorma bundelen hun krachten, met slimme toegangsoplossingen

Rümlang,

Kaba biedt hoogwaardige, innovatieve toegangs- en beveiligingsoplossingen om mensen en eigendommen te beschermen. We staan, dankzij onze lokale aanwezigheid, in voor de veiligheid bij onze klanten door het ontwikkelen, implementeren en beheren van op behoeften gebaseerde, geïntegreerde & optimale oplossingen op het vlak van veiligheid, organisatorische efficiëntie en gebruiksgemak. We streven er steeds naar om u vertrouwd te maken met onze producten, oplossingen en diensten.

Deze visie van slimme toegangsoplossingen verbindt ons met Dorma, een leider in onze branche. Sinds de oprichting in 1908 in Ennepetal (Duitsland) heeft Dorma zich ontwikkeld tot een wereldwijd betrouwbare partner voor premium toegangsoplossingen en diensten. In onder meer kantoorgebouwen,  ziekenhuizen en stadions staat Dorma garant voor de beste toegangsoplossing om bij te dragen tot betere gebouwen over heel de wereld. Dorma slaagt er in om tradities en technologie te combineren en om doordachte oplossingen te bieden door de ontwikkeling van een uitgebreid product portfolio, diensten en individueel advies. Wij bij Kaba delen deze visie.

Slimme toegangsoplossingen voor u!

Dorma en Kaba zijn nu dorma+kaba. Een fusie die in alle fasen voor toegevoegde waarde zorgt. Samen staan wij reeds meer dan 150 jaar in voor veiligheid en betrouwbaarheid. De fusie versterkt onze bedrijven op vele manieren. Wij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde toegang tot gebouwen en ruimten aan. Dit gebeurt nu vanuit slechts één centraal punt.

Bezoek onze website www.dormakaba.com en ontdek het zelf.

We delen onze visie met u en nodigen u uit om uw visie met ons te delen! Details over de fusie en onze toegevoegde waarde kunt u vinden in onze nieuwe bedrijfsbrochure.